Chef WEEK-END propose
Mixed seafood starter € 22.00 Beef Tartare € 16.00 Knife tartare, local artichokes, Parmesan flakes Tomato and strawberry gazpacho with prawn catalana € 14.00 Tagliolini with lobster € 22.00 Berries and Nebbiolo Risotto € 20.00 (Minimum 2 people) Sliced beef with porcini mushrooms € 20.00 Sliced Tuna with Pistachios € 20.00 Pizza Sausage, Friarielli and Mozzarella €11.00 *Fresh pasta is homemade
Mixed seafood starter € 22.00 Beef Tartare € 16.00 Knife tartare, local artichokes, Parmesan flakes
Tomato and strawberry gazpacho with prawn catalana € 14.00 Tagliolini with lobster € 22.00 Berries and Nebbiolo Risotto € 20.00 (Minimum 2 people)
Sliced beef with porcini mushrooms € 20.00 Sliced Tuna with Pistachios € 20.00
Pizza Sausage, Friarielli and Mozzarella €11.00
*Fresh pasta is homemade
Il nostro crudo è conforme alle prescrizioni del reg.(CE)853/2042004 alg.III sez.VII cap.III lett.D punto 3 Prodotti freschi o congelati secondo disponibilità di mercato
Il nostro crudo è conforme alle prescrizioni del reg.(CE)853/2042004
alg.III sez.VII cap.III lett.D punto 3
Prodotti freschi o congelati secondo disponibilità di mercato
Copyright © Hotel Milton - EFFE.CM S.R.L. - C.F. e P.I. 01542460090 All Rights Reserve
CODICE CITR: 009065-ALB-0032
Powered by MM | DesignStudio Milano